1. Vad är det bästa med hösten?
Morgonljuset, naturens färgschema, kreativitetsflödet och det melankoliska.

2. Vad kommer du äta i höst?
Värmande, gärna vegetariska, grytor, soppor och gratänger allra helst ekologiskt och med säsongsbaserade råvaror. OCH! Bakverk av alla dess slag, såklart. Gärna äppelkaka med fallfrukt från trädgården.

3. Vad kommer du dricka i höst?
Kaffe, te (allra helst hallon, chai eller citrus), fredagsvin och någon god ale.

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Allt som är bekvämt! Gärna mjuka bomullsklänningar och fluffiga koftor.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?
Fyra dagar i veckan jobbar jag för Scandinav bildbyrå med bildbehandling och fotografering. Fredagar = frilansfredagar! Då jobbar jag med egna fotouppdrag och producerar material till blogg och mina sociala medier-kanaler. Om helgerna umgås jag mest med med min kille och försöker, så gott det går, att koppla bort allt vad jobb heter. Vi äter långfrukostar, fikar, promenerar, lagar goda middagar, utflyktar och har det allmänt trivsamt!

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Jag blev sambo med världens bästa Björn, jobbade som bokare för en restaruangkoncern och hade just börjat frilansa som fotograf.

7. Vad kommer du lyssna på?
Beach House nya album, Amason, Maple leaves och Rock’n’roll blåa ögon (mina måsten i höstspellistan sen 2010), P4 om lördagsmorgnarna, poddar och regnet mot rutan.

8. Vad läser du?
Är inne i världshistoriens längsta lässvacka. SÅ TRIST! Påbörjade Att föda ett barn av Kristina Sandberg omrking midsommar och i nuläget är jag på sida 159? Så först och främst ska jag läsa ut den och ta mig an resten av serien, för läsupplevelsen jag haft hittills av AFEB har varit suberb. Sedan kommer jag ju läsa bloggar, mat- och inredningstidningar också.

9. Vad tittar du på?
Morgon-TV, Hela Sverige bakar, inspirationsbilder på Pinterest och fina hem på Hemnet.

10. Vad var bäst med sommaren?
Bästis-häng på schlätta (om så bara för en helg <3), semesterveckan på Öland, midsommarhelgen i min familjs sommarstuga på Västkusten och avslutet med Popaganda (dessa äventyr dyker förhoppningsvis upp här snart).

11.Vad har du för höstplaner?
Försöka ge mig tid att slappna av och bara vara, delta i matfoto/styling-workshopen At the table i Dalarna nu i helgen (så pepp!), vara kreativ, baka mycket, strosa runt i ett höstigt Göteborg, hälsa på mamma och pappa och försöka våga gå min egen väg även om det ingår några tvära kast för att förverkliga det hela. Känslan av att ha upptäckt vad jag inte vill och vad jag vill blir min drivkraft genom hösten, även under de gråaste av novemberdagar.

 Lista från Babes in Boyland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *