God morgon och himla välkomna hit till mitt nya bloggtillhåll! Jag har, med hjälp av min fina pojkvän, arbetat fram en egen liten portal där bloggen hädanefter kommer att bo. Ni som prenumererat på min blogg via bloglovin’ tidigare ska automatiskt ha följt med hit, till blogg.sofiabystrom.se, och likaså de gamla inläggen. Hurra vad det här känns bra! Vad tycks? Jag hoppas ni ska trivas!frukost_1Frukost_5frukost_6frukost_2Nu ska jag njuta av den sista semesterdagen med kaffe och gärna en frukost likt lördagsfrukosten ovan, kondisfika med bästisar och tågläsning. Ikväll bär det av till Stockholm igen efter två veckor hemmavid. Vardagslunken anno 2016 drar igång och jag hoppas på en lugn och fin sådan.

11 kommentarer on Välkommen hit!

  1. Fasen vad fint ni gjort det! Och vad sanslöst grym du är på att plåta. Jag förbluffas varje gång av hur du lyckas hitta ljus och värme även i kallaste januari. Jag blev även bisarrt sugen på att baka, så tack för det! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *