Häromdagen satt jag och tittade genom en av mina hårddiskar och fann bilder från min allra första inredningsfotografering. För tre år sedan, när jag pluggade vid Fotoskolan Göteborg, var jag hemma hos Lisa Marie (Up the wooden hills) och förevigade hennes underbara lägenhet för ett skoluppdrag. Bilderna fick på något vis rätt stor spridning och hamnade till och med i ett brittiskt magasin senare samma år!  Upthewoodenhills_7Upthewoodenhills_1Upthewoodenhills_2Upthewoodenhills_3Upthewoodenhills_8Upthewoodenhills_6Upthewoodenhills_4På den tiden sydde Lisa klänningar under tidigare nämnda namn och var precis i startgropen med sin origami som ju kom att bli en stor succé! Liksom att Lisas företag har bytt riktning under dessa år har även hennes lägenhet tagit en annan form, vilket jag tycker har varit så kul att följa på hennes instagram. Lika inspirerande då som nu!

5 kommentarer on Tillbakablick på en inredningsfotografering

  1. Åh så fantastiskt fina foton! Det är ju så roligt, att titta tillbaka på vad som var och få jämföra det med vad som är, vad som är gemensamt och vad som ändrats. Och tack för världsbästa tips på insta, klickade på följa knappen snabbare än ljusets hastighet, typ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *