Nu tänkte jag bjuda med er på en tillbakablick från första helgen i juli. Den spenderades i Dalslands djupaste skogar tillsammans med mina favoritpersoner. Det var sommarens hittills varmaste dagar och vi körde runt på ojämna grusvägar och bland böljande åkrar, besökte gårdsloppisar och stannade till för att svalka oss i små insjöar. När solen smög sig nedåt grillade vi och drack rosévin i ett växthus och allt var bara så fint. Som sig bör när det är sommar och en får vara med de man tycker allra mest om på en så vacker och idyllisk plats (passar på att slänga in ett carpe diem bara för att jag kan).
sommarstuga_3dalsland_1sommarmorgonbastisar4_julidalsland_3sommarsovrumbadplats_2koksdetalj_DSC1017_DSC0960vintagekjolkoksommarstugahannaJag har fortfarande en hel drös sommarbilder som bara ligger och väntar på att få visas upp för er och är jag ambitiös nog hinner jag med det före sommaren 2016 (…).

8 kommentarer on En sommarhelg på schlätta

  1. åh, alltså det här med sommarställen <3 så himla fin stuga, och loppisar och rosé i växthus är minsann precis som det en ska dagdrömma om en kylig vinterdag när saker känns långsamt och grått. du är en så väldans fantastisk fotografi, sofia!

  2. åh, det här med sommarställen <3 så himla fin stuga, och loppisar och rosé i växthus är minsann precis som det en ska dagdrömma om en kylig vinterdag när saker känns långsamt och grått. du är en så väldans fantastisk fotografi, sofia!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *