Förra året fotade jag lite produktbilder för Novellix; förlaget som ger ut noveller i fickformat. Ett så roligt jobbuppdrag då jag tyckt om deras fina små böcker från start!
novellix_3novellix_2astrid_novellixnovellix_5novellixaskDet hela resulterade främst i marknadsföringsmaterial för sociala medier men även i produktbilder av deras presentaskar och annat till hemsida samt en julkampanjbild. En del av resultatet ser ni ovan! För mer inspo kika in på Novellix instagram och för er som blev läsa-novell-pepp; klicka er in på deras hemsida och beställ hem en liten påse litterärt smågodis vettja!

4 kommentarer on Novellix 

  1. SÅ fina! Och fina bilder, du är grym! Jag har en uppsättning noveller hemma som jag har fått av min syster men snart måste jag klicka hem några fler tror jag. Perfekta att ha i väskan ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *