Under de här tragglande, sövande och grådassiga februaridagarna får en försöka hitta färgstänk och vardagsglitter för att få transportsträckan mot våren att kännas lite lättare. Som en färgglad smoothie till exempel! Den piggar upp gråa morgnar och ger energi till både kropp och själ. Smoothie är en stor frukostfavorit hos mig; Dels för att det är så gott såklart, men även för att det är så lätt att göra och går att variera i all oändlighet!
smoothie_blogg_1smoothie_blogg_3Att äta färgbomben i skål gör att en kan strö på allsköns toppingar. Mina favoriter är kokoschips (ÄLSKAR kokoschips), bär, frön och nötter. smoothie_blogg_2Smoothien på bilderna är ganska standard och består av banan, frysta bär och kokos samt en skvätt vaniljyoghurt och Alpros kokosmjölk.

Vad brukar ni ha i er smoothie?

6 kommentarer on Smoothie!

  1. Så gott! Har också dille på smootie bowls just nu. Här borta åt vi precis en mango lassi-version, fast i skål då, med vanilj, kanel och passionsfrukt så att det blir extra syrligt. Samt kokosmjölksbas istället för yoghurt. Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *