Förra söndagen hade jag en så mysig vårdag som jag för en gång skull dokumenterade med kameran (ska försöka få med den ut på vift lite oftare och tänker att det blir enklare nu, när våren slår ut).frumarias_instaJag och Amanda möttes upp och promenerade till det superhärliga kaféet Fru Marias bak (<- Tips!) som ligger här i Älvsjö.frumarias_2Så glad över att ha fått lära känna den här toppenpersonen!frumarias_3Här spenderade vi några timmar, kaffedrickandes och fikandes på kanelbulle och hallongrotta, innan vi tog oss ut igen för att njuta av värmen som ä n t l i g e n har kommit.krokushav_2krokushav_1Och titta vad vi stötte på längs hemvägen; ett gigantiskt hav av krokusar! Som en lila tappning av den puderrosa körsbärsblomningen i Kungsträdgården. Strålande avslut på denna lille söndag! ✿ ✿ ✿

10 kommentarer on Lila krokushav och söndagsfika

  1. Så himla mysigt! Dumt egentligen att en sällan åker utanför stan för att fika. Slås av hur många ställen det finns att besöka i stockholm, fortfarande efter att ha borr här praktiskt taget hela livet haha. Det verkligen blomstrar av fika, kaffe och matkultur!

    Svar (på din kommentar hos mig :): Skönt att ni äntligen flyttar hem till Gbg då 🙂 Mellanlanda lite för att kultivera drömmen om Öland. Låter magiskt f.ö! Allt sådant där är ju möjligt. Det tar lite tid bara, att lista ut hur allt ska fungera runt omkring det. Jobb, kommunikationer, körkort osv. Men det kommer! Ser fram emot att följa er resa också 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *