Jag är tillbaka. Tillbaka på Västkusten och tillbaka i mitt älskade Göteborg. Stockholm blev aldrig min stad. Jag kände mig aldrig hemma utan tappade bort mig själv och fann aldrig någon ro. Men jag fann min kära Björn och fina vänner. Samlade på mig erfarenheter i mängder och insikter om vad jag egentligen vill här i livet. Jag insåg vad det är som verkligen betyder något. För mig.
_sb12632
_sb12658 _sb12680 _sb12666
I augusti flyttade jag och Björn hit och så fort vi landade i vårt nya hem kände jag det: Lugnet.
_sb12584
Och jag vill inte vara någon annanstans än just precis här.

4 kommentarer on Göteborg (hemma igen)

  1. Såå fin blogg och bilder. Får jag fråga vad du använder för sida för att skapa collage och få de till rätt storlek som dina övriga bilder? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *